In één sessie van 30 minuten 20,000 spiersamentrekkingen!


BodySculpt is de enige behandeling ter wereld die effectief uw buik- en bilspieren versterkt en tegelijk plaatselijk vet vermindert. Het apparaat zendt elektromagnetische golven met hoge intensiteit uit waardoor u snel uitstekende resultaten kunt bereiken. 

BodySculpt staat voor de allernieuwste technologie voor een meer gevormd lichaam. Het is mogelijk om de buikspieren te versterken en uw heupen, benen en armen te vormen zonder te sporten. Bovendien heeft het systeem een belangrijk vermogen om de vetcellen in het behandelde gebied af te breken. 
Hoe sterker je spieren, hoe strakker je lichaam eruit zal zien. 

De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijgt u voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 4 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2-4 weken. 

 

 U kunt de Bodysculpt behandeling niet ondergaan wanneer u zwanger bent, een koperspiraal, metalen implantaat in uw rug en/of heup-gebied heeft. Een Mirena spiraal is wel toegestaan. 

Klinisch bewezen

BodySculpt-RF is een klinisch bewezen technologie en werkt met elektromagnetische energie met hoge intensiteit. Dankzij deze krachtige energie worden de spieren in het behandelde gebied samengetrokken. De technologie, waarmee de spieren in korte tijd, zoals een half uur, 20.000 spiercontracties zorgt, maakt het mogelijk om resultaten te bereiken die zelfs met intensieve workout niet mogelijk zijn. Dat zijn ongeveer 20.000 sit-ups, of squats! – Build Muscle, Burn Fat! –

De BodySculpt van Diamond Beautyroom combineert bij de behandelingen de RF funtie. Dit zorgt voor een snelle vetverbranding. De RF functie zorgt ook voor het verstevigen van de huid en verhoogt de elasticiteit van de huid.