My Passion
Your Beauty
V-Carbon System

stralen zonder naalden

My Passion
Your Beauty
Tijd voor veranderingen

Boek vandaag nog uw afspraak.
My Passion
Your Beauty
All about the glow

In één sessie van 30 minuten 20,000 spiersamentrekkingen!

Bodysculpt

Heb jij al gehoord van BodySculpt?

Het is een echte game-changer in lichaamscontouren en spieropbouw. Dit innovatieve apparaat combineert elektromagnetische veldtechnologie met radiofrequenties om effectieve resultaten te leveren. Het versnelt de vetverbrandings- en spieropbouwprocessen, waardoor je sneller je gewenste lichaamsvorm kunt bereiken.

Naast het opbouwen van spieren, kan deze methode ook helpen bij het verminderen van vet op plekken waar het moeilijk te verliezen is. Dit is een groot voordeel voor degenen onder ons die worstelen met hardnekkige vetgebieden die niet lijken te reageren op dieet en oefening. Door het combineren van spieropbouw met vetvermindering, kun je een strakker, meer gedefinieerd lichaam bereiken.

Build Muscle, Burn Fat

BodySculpt staat voor de allernieuwste technologie voor een meer gevormd lichaam. Het is mogelijk om de buikspieren te versterken en uw heupen, benen en armen te vormen zonder te sporten. Bovendien heeft het systeem een belangrijk vermogen om de vetcellen in het behandelde gebied af te breken. 
Hoe sterker je spieren, hoe strakker je lichaam eruit zal zien. 

De behandeling start met een consult waarin de wensen en doelstellingen worden besproken, eveneens krijgt u voorlichting over de te verwachten resultaten. Vervolgens worden 6 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 4-6 weken. 

De BodySculpt van Diamond Beautyroom

Bij onze behandelingen combineren we de krachtige RF functie om zo een snellere vetverbranding te bewerkstelligen. Daarnaast zorgt de RF functie ook voor een steviger en elastischer huid. Door deze unieke combinatie ervaart u naast een betere vetverbranding ook een verbeterde huidkwaliteit. Ontdek nu onze behandelingen en laat uw huid stralen als nooit tevoren!

Klinisch bewezen

BodySculpt-RF
is een klinisch bewezen
technologie

Het is een klinisch bewezen techniek die elektromagnetische energie met hoge intensiteit gebruikt om de spieren in een specifiek gebied van het lichaam te stimuleren. Deze technologie werkt door de spieren in het behandelde gebied samen te trekken, waardoor ze worden getraind en versterkt.

Maar hoe werkt dit precies? Het blijkt dat deze ongelooflijke technologie in staat is om in een zeer korte tijd, zoals een half uur, ongeveer 20.000 spiercontracties te veroorzaken. Om dat in perspectief te plaatsen, dat zijn ongeveer 20.000 sit-ups, of squats! – Build Muscle, Burn Fat! –

Behandelzones

BodySculpt is vooral effectief bij het vormgeven van


  • Buik
  • Billen
  • Benen
  • Armen

Of je nu wilt afvallen, je spieren wilt opbouwen of gewoon je lichaam wilt vormen – BodySculpt kan je helpen om je doelen te bereiken.

Het beste van alles is dat je BodySculpt kunt combineren met onze andere afslankbehandelingen zoals EMS, Cavitatie of G5 behandeling. Zo kunnen je afslankresultaten naar een veel hoger niveau worden getild.

Voordelen BodySculpt

Het helpt spieren sneller op te bouwen dan bij een reguliere training. Dit is een doeltreffende manier om je spieren te versterken en te verstevigen.

BodySculpt helpt om vet te verminderen op plekken waar het moeilijk te verliezen is, zoals de buik, billen en benen

Het helpt oedeem uit het lichaam te verwijderen door de bloedcirculatie te activeren.

Het draagt bij aan de vetverbranding door de stofwisseling te verhogen.

Deze behandeling is ook volledig pijnloos, comfortabel en vereist geen hersteltijd. Dat betekent dat je je normale routine kunt voortzetten zonder enige onderbreking.

Meest gestelde vragen

• Voor wie is BodySculpt niet geschikt

De BodySculpt is niet geschikt voor mensen die een pacemaker dragen of een koperen spiraaltje hebben. Tijdens zwangerschap mag de behandeling niet uitgevoerd worden.

• Doet Bodysculpt behandeling pijn

Nee, de behandeling is niet pijnlijk, maar kan wel wat gevoeligheid in de buik veroorzaken. De procedure geeft het gevoel van een intensieve workout. Tijdens de behandeling kun je ontspannen liggen.

• Hoeveel behandelingen heb ik nodig van de BodySculpt om resultaat te zien?

De eerste resultaten voel je meteen na de behandeling. Minimaal 6  behandelingen is het advies voor positieve zichtbare resultaten. In de periode 4 weken na de laatste behandeling zal het verbeterproces zich nog voortzetten.

• Helpt het bij Diastase

Bodysculpt wordt ook gebruikt bij de behandeling van diastase, een aandoening waarbij de buikspieren loskomen, wat vooral tijdens de zwangerschap voorkomt.

Scroll naar boven