Cavitatie: Effectieve methode om vet af te breken 

Een cavitatie behandeling is een methode om pijnloos en veilig vet te verliezen. Cavitatie is een zeer nieuwe methode waarmee we overtollig vet definitief kunnen verwijderen op een natuurlijk manier. Tijdens de behandeling worden er namelijk heel gericht (plaatselijk) vetcellen afgebroken. Dit gebeurt met behulp van nieuwe technologie waarbij we gebruikmaken van geluidsgolven om vetcellen te bereiken en geheel pijnloos en zonder ingreep af te kunnen breken. 

Cavitatie met de Derma cavitatie is een methode om door middel van geluids- en drukgolven de vetcellen af te breken. 
De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. 
Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd.
Na een Cavitatie behandeling kunnen we direct verschil meten De resultaten variëren van persoon tot persoon. 

Tijdens de behandeling

De te behandelen zône(s) worden met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten (per zône), die u één keer per week of twee weken ondergaat. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit maximaal 6 behandelingen.

Na de behandeling

 Om ervoor te zorgen dat losgekomen vetcellen ook daadwerkelijk uw lichaam verlaten adviseren wij om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken. Dit zal bijdragen aan een goed resultaat. 

  • minimaal 2 liter water drinken.
  • Een halve citroen uitknijpen in 2 glazen water, 1 maal daags.
  • Eventueel pure groene thee drinken, i.v.m. de afvoer van de afvalstoffen.