Een perfect onthaart lichaam, de droom van bjina iedere man of vrouw

Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer of ingegroeide haren....
Wij hebben gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser als
ondersteuning in deze behandelingen.  Zo kunnen we je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin we in gemiddeld 6 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid geven.

Waarom deze laser?
Omdat de laser werkt met een dual-wavelength waardoor iedere kleur huid en bijna
 iedere kleur haar te behandelen is. Dit komt omdat niet alleen de kleurdeeltjes in het haar de
 energie uit het licht opnemen, maar ook (de)oxyhemoglobine (bloed) een chromofoor is. 

Ontdek de MeDioStar

De Asclepion MeDioStar Monolith is het lasersysteem dat in korte tijd, zeer mooie resultaten geeft. Het systeem is ruim inzetbaar bij onder andere ontharingsbehandelingen, zichtbare vaatafwijkingen en verbetert de huidstructuur aanzienlijk.

Behandeling voor alle huidtypes
Dankzij de techniek van de MeDioStar Monolith is een behandeling voor alle huidtypen (1 tot 6)  mogelijk. De kans op aantasting van de huid is minimaal door effectieve huidkoeling.

Voordelen
De MeDioStar Monolith is een veilig lasersysteem en voldoet aan de strengste Europese normen en wetgeving. De laser is snel waardoor ook grote zones in korte tijd effectief behandeld kunnen worden, met perfecte resultaten. 3 weken na de eerste behandeling is er al een sterke verbetering van de huid te zien. 

De MeDioStar Monolith is ook inzetbaar bij zichtbare vaatafwijkingen, zoals wijnvlekken, hemangioma en venous lake. Daarbij zijn er zeer goede resultaten te behalen bij verschillende acne en gelaatsbehandeling. 


Voordelen Laserontharing met de MeDioStar

  • effectief en snel 
  • veilig en comfortabel door 360°C contactkoeling
  • efficient en hygiëne waarborging met single-use hygienic-caps
  • De haargroei wordt aanzienlijk verminderd
  • Alleen de haartjes worden behandeld, de omliggende huid blijft intact
  • Je hebt geen last meer van huidirritaties na scheren of harsen
  • De structuur van de huid wordt gladder
  • Je hoeft je nauwelijks meer te scheren of te harsen 

Feiten en Fabels

Ingegroeide haren kunnen door middel van laserontharing behandeld worden 

FEIT
Ingegroeide haren kunnen heel goed behandeld worden met laser. Het is een ideale oplossing voor mannen en vrouwen die last hebben van ingegroeide haren. Irritatiebultjes op de huid ontstaan vaak door het scheren of harsen. Deze bultjes kunnen gaan ontsteken en ingroeien. Heb jij last van ingegroeide haren? Kies dan voor  laserontharing om ingegroeide haren te voorkomen. 

In de zomer kun je niet behandeld worden met laser

 
FABEL
De nieuwe lasertechnieken zijn zoverre ontwikkeld, waardoor je het hele jaar behandeld kunt worden, ook in de zomer. Het is hierbij wel belangrijk dat het contrast tussen de kleur van de huid en van de haar nog goed zichtbaar is voor de laser. 

 Ipl is net zo effectief als Laserontharing

 

FABEL
Laserontharing en IPL zijn methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Er is wel een groot verschil in effectiviteit tussen deze ontharingsmethodes. Dit heeft te maken met het feit dat de lichtbundel die een laserapparaat afgeeft sterker en gerichter is dan die van IPL. Het laserapparaat kan beter bij de dieper gelegen haarzakjes komen.